Loading...
Acties2018-12-03T11:16:56+00:00

Jaarlijkse oliebollenverkoop

Ieder jaar op oudjaarsdag zet het Baexems Peloton zich in nauwe samenwerking met Buurtvereniging Dorpstraat e.o. in voor de jaarlijkse oliebollenverkoop. Dit gebeurd allemaal onder de luifel van SPAR Synco in Baexem.

Op deze manier proberen we zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker van KWF Kankerbestrijding. De opbrengst van de oliebollenverkoop zal door het Baexems Peloton persoonlijk naar de Ride for the Roses gebracht worden.

Maandag 31 december van 09.00 tot 15.00 uur

Deze dag kunt u bij ons terecht voor heerlijke, versgebakken oliebollen, appelbeignets en wafels volgens origineel Baexems recept.

Ook dit jaar is het weer mogelijk uw bestelling vooraf door te geven zodat u op oudjaarsdag gegarandeerd bent van de lekkerste oliebollen van Baexem.
De bestellijst kunt u vóór 25 december hier invullen.

Bij afhalen van uw bestelling bieden wij u een glaasje glühwein of warme chocolademelk aan.

Sta samen met ons op tegen kanker!

Ride for the Roses

De Ride for the Roses staat voor:

  • het werven van fondsen voor KWF Kankerbestrijding;
  • het bespreekbaar maken van de ziekte kanker;
  • het promoten van een gezonde levensstijl, waarin voldoende beweging en gezonde voeding centraal staan.

Het doel van de Ride for the Roses is samen (zoveel mogelijk) geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding door middel van een unieke fietstocht. In 1997 is Lance Armstrong in Amerika gestart met de Ride for the Roses om op sportieve wijze geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Zaterdag 14 september 2019

Op 15 september 2019 is de 22ste editie van de Ride for the Roses, deze editie vindt plaats in en rond de gemeente Goes. Een dag eerder, op zaterdag 14 september, zal het Baexems Peloton tijdens de pre-ride een toertocht van ongeveer 200 kilometer maken vertrekkend vanuit Baexem naar de startlocatie in Goes.

Zodra onze kanjers van het peloton gesponsord kunnen worden zal hier meer informatie te vinden zijn.

Zondag 15 september 2019

Dit bijzondere wielerevenement heeft een pelotonstocht van 100 kilometer en drie toertochten van 25, 50 en 80 kilometer. Dit evenement is inmiddels een begrip in Nederland. De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen. Samen met zo’n 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd strijden tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Steun de strijd tegen kanker!